Maatwerk maakt mooi

Dat zeggen we niet voor niets

Maak een afspraak

Werkwijze

Meer dan meubelmakers

Vertel uw verhaal met magnifiek maatwerk

Uw kantoor, salon, hotelkamer, woonhuis of praktijk vertelt een verhaal. Bezoekers en relaties voelen het intuïtief aan. U bent creatief, gastvrij of juist zeer welgemanierd. Soms komt uw uitstraling niet 100% overeen met de visie, missie of energie van uw bedrijf of organisatie. Gaat het om details of is uw hele interieur klaar voor een make-over? Voor Dubbel M maakt dat geen verschil. Wij helpen u met magnifiek maatwerk. Hoe dat eruitziet? Onze interieurspecialisten ontwerpen alles zelf. Met de nieuwste technieken, de allerfijnste materialen en echte timmermansogen geven we uw bedrijf een gezicht. Samen met u creëren we het (zakelijke) interieur van uw dromen.

Adembenemend ontwerp

In een realistische schets wekken wij uw dromen tot leven

Van het eerste ontwerp tot de meest geraffineerde afwerking – onze liefde voor vakwerk maakt dat we pas tevreden zijn als u dat bent. Verlangt u naar luxe in ieder detail? Of zijn uw voorkeuren minimalistischer? Wat uw wensen ook zijn: Dubbel M integreert ze stuk voor stuk in een adembenemend ontwerp.

Realisatie

Slim, kundig en kwalitatief: wij gaan door tot alles klopt.

Dubbel M heeft niet alleen creatieve denkers in huis; we voeren de plannen ook graag uit. Dat doen we slim, kundig en met oog voor kwaliteit. We kiezen materialen waarbij u zich direct thuis voelt. Van het mooiste houtwerk tot de meest sfeervolle verlichting. We realiseren het totale plaatje en leveren dat turnkey bij u op. Liever betrokken bij iedere stap? Dat kan natuurlijk ook.

Projectmanagement

Wij houden van strakke organisatie.

U kunt bij ons terecht voor de mooiste ontwerpen en de machtigste realisatie, maar ook voor meesterlijk projectmanagement. Met ruim vijftien jaar ervaring zijn we uit het juiste hout gesneden om uw project succesvol te managen. Onze verschillende specialisten bewaken concepten, planning en budget. Op ieder moment zorgen we voor heldere, no-nonsense communicatie en korte lijnen. U hebt altijd één contactpersoon, die uw project door en door kent. Wel zo handig.