Inspirerend interieurontwerp

In uw zoektocht naar het mooiste interieur ontmoet u Dubbel M


Portfolio

Als u op zoek bent naar een smaakvol en compleet interieur, lijkt dat soms een onoverzichtelijke route. De keuze is reuze, maar tegelijk weet u misschien niet eens zo goed wat er te kiezen valt. Dubbel M zorgt in uw zoektocht voor inspiratie en overzicht. Zodat u weet wat u kiest: in materiaal, inrichting en meubilair. We begeleiden u stap voor stap, want combineren is een vak. Zo creëren we samen een interieur dat past bij uw pand én bij u.

Perfecte projectinrichting

Een magnifiek interieur is de ultieme combinatie van traditie en karakter


Portfolio

Bent u op zoek naar een vloer, wandafwerking of standaard meubilair? Ook dan kunt u terecht bij Dubbel M. Hoewel we als meubelmakers passie hebben voor ons ambacht, zijn we ook praktisch ingesteld. Daarom ontzorgen we u ook in kant en klare oplossingen – uiteraard van de hoogste kwaliteit. Een combinatie van handgemaakt en industrieel? Op zoek naar de samensmelting van traditioneel en karakteristiek in één interieur? Een meesterlijk idee!

Moderne meubelmakerij

Ons hart gaat sneller kloppen van twee dingen: zaagsel en perfectie


Portfolio

In onze eigen werkplaats komen weldoordachte ontwerpen tot leven. We bewerken de mooiste materialen tot meesterlijke meubels. Dankzij puur handwerk gaan ze naadloos op in uw interieur. Juist op zoek naar een echte eyecatcher? Ook dan bent u bij onze makers en ambachtslieden aan het juiste adres. Ze beginnen vanaf nul en schaven door tot ze bereikt hebben wat u wilt: dát is perfectie.